Viden om

Viden om

I menuen nedenfor kan du finde nogle forskellige punkter som vi syntes er vigtige og som vi forventer vores hvalpekøbere også finder interessante og tager stilling til inden de får hvalpen hjem. 

Vores viden bygger på research og de erfaringer vi har gjort os siden 2003, og vi lærer stadig nyt. Det vigtigste for os er at vores skønne hunde kan få et langt og godt liv, og her er der mange ting vi kan gøre, for at hjælpe dem på vej.

Jeg har prøvet at udforme siderne så simpelt og direkte som muligt, så man som førstegangs hundeejer, ikke drukner i specielle betegnelser og underlige udtryk, man endnu ikke har stiftet bekendskab med andre steder.

Ligesom vi selvfølgelig står til rådighed 24/7 for vores hvalpekøbere, hvis de skulle have behov for råd og vejledning, besvarer vi også gerne spørgsmål fra andre interesserede, så kontakt os endelig, så vil vi besvare din henvendelse så godt vi kan – vi ved desværre ikke alt. 

Knogler og led
Knogler og led En sund opvækst er alfa omega for et godt voksenliv. På denne side kan du læse mere om bedømmelsesgrader, avlsgrænser for HD, AD og OCD samt hvordan man hjælper hunden godt på vej til sunde knogler.Der...
Sundhedsundersøgelser
Sundhedsundersøgelser Hvilke sundhedsundersøgelser laver vi på vores hunde - og hvorfor? Der er stor forskel fra race til race hvad de skal undersøges for inden de må gå i avl, og hvad vi syntes er godt også at undersøge for.
Kosttilskud
Kosttilskud Her vil der snart komme info om de tilskud vi anbefaler man giver sin hund, bl.a. for at støtte hundens knogler og led under opvæksten. 
Foder
Foder På denne side vil vi skrive lidt om foder, da det er en hel videnskab i sig selv - skal det være kornfrit eller med korn? Skal det være tørfoder eller Barf? Vi vil her komme med vores...