Skovly Gårdbutik

Salg af foder og tilskud til hunde og heste

Vi holder åbent når DU har brug for det
- også søndag og helligdage

For os er kvaliteten af vores produkter det vigtigste, og vi fører derfor kun varer af mærker vi selv bruger herhjemme

For os er kvaliteten det altafgørende

Med vores 20 års erfaring som opdrættere, ved vi hvor vigtigt et godt grundfoder er for hundens sundhed og trivsel. Både foder og tilskud er noget vi har brugt mange timer på at læse og lære om, for at finde det som vi syntes kan det ekstra, og det har vi fundet, og hver gang vi hører tilbagemeldinger fra vores kunder, bliver mere og mere bekræftet i vores valg. 

Her på Skovly har vi længe haft ønsket om salg af foder og tilskud til hunde, men da det er en “hobby” ved siden af vores almindelige hverdag, vil vi ikke blot være en butik blandt mange, men i stedet vil vi tilbyde en nærværende service og mulighed for at komme og handle når det passer vores kunder. Derfor har vi heller ikke noget fancy butikslokale og showroom, men vi er lagerførende med de mest almindelige produkter, og resten bestiller vi gerne hjem. 

Da vi er startet i det små, tilbyder vi ikke forsendelse, men leverer gerne varer i vores nærområde. Vi forsøger at være konkurrencedygtige på prisen med de store online-konkurrenter, og så er vi pt. det eneste sted på Vestsjælland nord for Slagelse, som lagerfører VetCur’s foder og tilskud til hunde. 

Vi tilbyder gratis levering i nærområdet

Levering torsdage mellem
kl. 17.00
og
kl. 19.00

Levering mandage mellem
kl. 16.30
og
kl. 18.00

Leveringsdage/tidspunkter kan variere i skoleferierne.

Levering til Høng, Gørlev og Kalundborg kan ske efter nærmere aftale.

Skriv os gerne en mail eller chat med os via FB, hvis du ønsker dine varer leveret.

Hvalpens første år

Hvalpens første år er det vigtigste, det er her hvalpen skal vokse sig stor, stærk og sund. Det kan derfor have stor betydning for resten af dens liv, hvis den ikke får de rette byggesten det første år.

GourMix

Kvalitets hundefoder der
understøtter kroppens processer

Beginner

Vigtige byggesten
i hvalpens første leveår

labrador-hvalp-forside-kompress.png

ReVet

Ekstra støtte til hvalpens
led- og bevægelsesapparet

En god start på livet

Giver de bedste forudsætninger
for hundens udvikling

Træn kun i 5 minutter

Træning med din hund behøver ikke være et kæmpe kalenderlagt projekt, faktisk får både dig og din hund meget mere ud af at træne mange små gange. 

Brug gerne hudens måltider til træningen, brug 5 minutter på et par øvelser – slut altid med en øvelse hunden kender og er god til. Kast herefter resten af foderet på græsset, så bliver hunden også mentalt stimuleret. 

Foder og tilskud til alle stadier i livet

Her hos Skovly fører vi kun produkter som vi selv vil bruge i vores kennel, da det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for kvaliteten på det vi sælger.

Derfor har vi heller ikke et stort og prangende udvalg af fodermærker, men i stedet kun forhandler mærker, som vi har oplevet kan det EKSTRA og et har vi oplevet at GourMix kan.

GourMix er bygget op som et basis foder, der indeholder alt det hunden har brug for uanset alder og størrelse, det kan i manges øre lyde forkert, at der kun er ét foder, men jo mere vi lærte om foderet jo mere imponerede blev vi.

GourMix er nøje sammensat ud fra de grundværdier, at der skal være den rette balance mellem fedt, protein og energi, derudover så består GourMix af en morgenmad og en aftensmad, da hundens krop ikke arbejder ens om det er dag eller nat, derfor skal dens foder heller ikke indeholde det samme om det er morgenmad eller aftensmad.

Der hvor GourMix så adskiller sig mellem hvalp, voksen, aktiv hund o.l. det er ved de tilskud man bruger sammen med foderet.
F.eks. tilsætter man olien Beginner, som er nøje sammensat efter de ekstra behov hunden har det første år, derfor udgør GourMix og Beginner sammen et hvalpefoder.

Ligeledes findes der olier til f.eks. den aktive hunde og ældre hunde m.m. som sammen med GourMix specificer foderet til netop din hunds behov og stadie i livet.

Det betyder også, at har man f.eks. en ældre men samtidig stadig meget aktiv jagthund, så skal man ikke stå og vælge mellem om man vil købe et foder til ældre hunde eller til aktive hunde, med GourMix kan du kombinerer olierne, så du både understøtter det aktive og det ældre i hunden.

Mere info om produkterne kommer snart!!