Køb af hvalp fra Kettners

Når man står på venteliste

Hvis man ønsker at købe en hvalp fra en af vores kuld, kan man blive skrevet på en venteliste.
Når tiden så nærmer sig at vi skal have hvalpe, vil vi skrive ud, og fortælle jer om vores kommende hvalpeplaner. Man vil modtage nyder og informationer omkring parringer og hvalpe, uanset hvor langt nede på listen man står. 

At være på venteliste hos os, er ikke ensbetydende med at man er godkendt til en hvalp herfra.
For at blive godkendt, skal man komme på besøg her. På den måde er man som køber også bekendt med hvor ens hvalp kommer til at vokse op, og forventningsafstemme med, om det vi tilbyder også lever op til jeres tanker og ønsker. 

Man skal være velkommen til at komme på besøg her, selvom vi ikke har nogle hvalpeplaner, man kan også bare vælge at stå på ventelisten, og bliver man så tilbudt en hvalp, så komme på besøg – et tilbud om hvalp i denne situation, er stadig betinget af jeres besøg hos os. 

Er der en hvalp til mig?

Når hvalpene så er 2 uger gamle vil vi begynde at kontakte dem på ventelisten som der er kommet hvalpe til i kuldet, her vil man også få af vide hvilket nummer man kan komme til at vælge hvalp. Takker man ja til dette, så vil man blive inviteret på besøg og se hvalpene, her vil der blive lavet en reservationskontrakt. 

Denne proces kan godt tage et par uger, dels hvis der er flere vi ikke før har mødt, men der kan også være nogen af dem vi kontakter, der har nået at få hvalp andet sted fra i mellemtiden.

Har man ikke hørt noget inden hvalpene er 4 uger gamle, så skal man ikke forvente at komme i betragtning. Det vil også blive opdateret på hjemmesiden, når alle hvalpe er reserverede.

Valg af hvalp

Valg af hvalpe begynder først når hvalpene er 6 -7 uger gamle, dette er af flere årsager. Dels for af man bedre kan se hoved, kropsbygning o.l. hvis der er nogen der ønsker at udstille, men det er også her hvalpene skiller sig mere ud fra hinanden rent temperamentsmæssigt. 

Man er selv med til at vælge hvalp, men vi vil selvfølgelig komme med vores råd om meninger omkring valg af hvalp, hvem vi syntes vil passe bedst ind i jeres familie. 

I ugerne fra hvalpene er 14 dage gamle og til man kommer og henter sin hvalp, skal man være meget velkommen til at komme på jævnlige besøg. Som jeg plejer at sige, man må komme lige så tit man vil, så længe man ikke slår telt op ude i haven. 

Ormekur og alt det der

Hvalpene vil få ormekur 3 gange mens de er her hos os. Dette i en alder af 3, 5 og 7 uger gamle. Vi bruger Panacur og Milpro Vet som ormekur. Det anbefales at hvalpen genbehandles mod orm når e er 12 uger og 6 måneder gammel. 

Når de er ca. 7 uger gamle vil de komme til dyrlægen og blive chippet og få lavet sundhedsbog. Hvalpen bliver automatisk registreret i Dansk Hunderegister ved ejerskiftet i Dansk Kennel Klub. 

Vores hvalpe vil være vaccinerede efter de gældende anbefalinger når de flytter hjemmefra. 
Anbefalinger lyder herefter at hvalpen vaccineres igen når den er 12 uger og 16 uger. Det er også når hvalpen er 12 uger gammel, at den kan få lavet pas og blive rabies vaccineret. 

Det har hvalpen med hjem

Dansk Kennel Klub stamtavle
Sundhedsbog
Bamse eller tæppe hvalpene har haft hos sig her, som derfor dufter af deres søskende og mor.
8kg foder fra VetCur, der hedder GourMix. 
En “hvalpe-bog” med forskellige informationer, råd og vejledning herfra. 

Hvalpen vil derudover være registreret i Dansk Hunderegister og (for bullmastifferne) er man ikke allerede medlem af Dansk Bullmastiff Klub, vil man modtage gratis medlemskab for indeværende medlems år.