Bullmastiff hvalpe – B-kuldet

Kettners B-kuld

Zippo X Astrid

Vi har glædet os helt vanvittigt til at præsentere denne parring, som har så fantastiske mange hunde bag i linier, med en imponerende høj levealder, jeg kan slet ikke få armene ned over denne iver efter at fortælle meget mere om dette, men først en lille præsentation af Astrid og Zippo.

Astrid er en fantastisk mild og hengiven hund, alle der møder Astrid bliver helt forelsket i hende.
Hun har det skønneste feminine udtryk og evnen til at sætte sig helt perfekt ved siden af en og bare kigge helt forelsket op, med den forventning at du ALDRIG stopper med at kæle hende. Hun er venligheden selv, og så sød og forsigtig omkring børnene. Det er også gerne hende der hopper op i senges hos Mikkel og caroline for at putte, eller sætter sig og holder picnik med Caroline inde på hendes værelse, at være læsemakker er også bare fantastisk hvis du spørger Astrid, for så kan man sidde helt tæt og hygge.

Astrid er stor i højden, og kan virkelig finde ud af at bevæge benene, men hun mangler lidt benstammer. Så det vi har søgt efter i en hanhund, er noget mere fylde og benstammer… og netop det kommer Zippo og byder ind med.

Vi har til Astrid nemlig valgt den glade dreng Zippo, og det er der MANGE grunde til.

Mit første møde med Zippo var på DKK udstillingen i Ballerup i 2017, han var ikke andet end 4 måneder gammel, og stod nysgerrig der i udstillingsburet og ville meget gerne hilse på alt og alle. Sikken lille charmetrold, fuldstændig upåvirket af larmen og alle de hunde og mennesker der gik frem og tilbage ude foran teltet, gravede han lidt rundt i tæppet i buret, stilte sig op og LETTEDE BEN, op af burets ene side, så der kom tis på mine bukser..! Så var vi ligesom introducerede for hinanden…

Nu er Zippo så blevet “voksen” og man kan ikke lade være at smile og blive glad når man møder ham. Han udstråler en fantastisk energi og glæde, fuld af liv og spilopper. Jeg kunne sagtens forestille mig at han kan være en rigtig “lille” ballademager, som smigrer sig udenom alle skideballerne med hans skønne udtryk.
Han er kort sagt fantastisk.

Astrid og Zippo supplerer hinanden så godt, Zippo er en bred herre, med nogle gode benstammer og et dejligt fyldigt hoved, han har ALT det jeg har søgt efter i det perfekte match til Astrid, men det er ikke alt…

Vi har lige så meget valgt Zippo pga. hans fantastiske afstamning, som sprudler af sundhed og lang levealder, jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, for bliver så betaget af det, at jeg kunne skrive side op og side ned herom, men vil nøjes med at nævne nogle stykker…

Lad os starte med Zippo’s far Bastion’s Music In The Glen, Liam, han blev født i 2002 og blev 9 år gammel, (hans far blev i øvrigt også 9 år) og var selvsagt ikke i live da han blev far til Zippo, men fra frostsæd, så her kommer nogle gode gamle linier, som man har kunnet se hvad har givet videre til børn, børnebørn osv. mange år tilbage.
Liam er også far til Bullgrin’s Here Is Trouble – og HUN er fantastisk, i en alder af 11år har hun her i 2019 givet den gas i udstillingsringene, med charme, glæde og fuld fart. Hvis man ikke fik det af vide, så ville man aldrig have gættet på hun hørte til i veteran klasserne.

Trouble ligger både bag i Astrid’s afstamning og i Zippo’s.
Trouble er nemlig mor til Librrani’s F-kuld, som ud over Zippo’s mormor Grace og Astrid’s oldemor Fergie (mormor’s mor), byder på Fresco, som i 2019, i en alder af 9år, er Danmarks mest vindende bullmastiff, og dermed DK-racevinder anno 2019.

Kigger man på Astrid’s morfar The nightshift’s Looking Good, Dyson, så er han efter Ferdhu Rostar, Ky. Ky blev 11år og 11 måneder gammel, og har ikke mindre en 3 x “BEST IN SHOW VETERAN” på sit CV.
Bliver nødt til at nævne at Ky er også farfar til vores Cuba, som jeg er meget stolt af har arvet sit hoved og udtryk fra netop sin far og farfar.
Der findes rigtig mange billeder og video’er af Ky her http://ferdhurostar.weebly.com/ky.html

Og så har vi ikke engang nævnt alle de flotte sundhedsresultater der ligger i afstamningen, men dem skal jeg nok spare jer for en uddybning af – de taler for sig selv oppe på stamtavlen..!

Vi glæder os rigtig meget til i vinteren 2020 forhåbentlig at byde hvalpene velkommen til verden.
Kunne man være interesseret i en hvalp fra denne kombination, er man meget velkommen allerede nu at tage kontakt og komme og besøge os, så vi kan lære hinanden at kende og i kan se under hvilke forhold og rammer hvalpene kommer til at vokse op!

Mød hvalpene

Astrid fødte d. 31. januar 2020 10 skønne hvalpe.

Efter en helt fantastisk og nem graviditet, hvor både humøret og appetiten var i top, gik Astrid fra maden om morgenen torsdag d. 30, og så vidste vi godt at nu var det snart tid… slimproppen gik kl. 18.20 om aftenen, og så gik opblokningsfasen for alvor igang.
Da klollen var 03.20 natten til fredag gik vandet og presseveerne begyndte. Efter 2 timers presseveer gik det stærkt, på 3 ½ time fødte astrid de 9 første hvalpe, herefter gik der 1½ time, før nr. 10 hvalp kom til verden, desværre en dødfødt tæve. Vi valgte derfor at få Astrid undersøgt og scannet, da her samtidig kom en del grønt vand, for at være sikre på der ikke lå flere døde hvalpe i hende. Til stor glæde viste scanningen 1 hvalp mere, hvor der var tydeligt hjerteslag, og han kom snart til verden.

Kettners Bobo "Hector"

Blåt halsbånd

Født kl. 05.24
Fødselsvægt: 604g

Kettners Bealish "Vito"

Grønt halsbånd

Født kl. 05.35
Fødselsvægt: 621g

Kettners Birla "Bella"

Rødt halsbånd

Født kl. 05.55
Fødselsvægt: 521g

Kettners Brunhilde "Alita"

Lyserødt halsbånd

Født kl. 06.06
Fødselsvægt: 583g

Kettners Björn Ironside "Otto"

Lyseblåt halsbånd

Født kl. 07.28
Fødselsvægt: 554g

Kettners Balthazar "Thor"

Lysegrønt halsbånd

Født kl. 07.59
Fødselsvægt: 485g

Kettners Bodil "Tahlula"

Lilla halsbånd

Født kl. 08.18
Fødselsvægt: 596g

Kettners Brienne "Trunte"

Pink halsbånd

Født kl. 08.25
Fødselsvægt: 549g

Kettners Buller "Arnold"

Gult halsbånd

Født kl. 08.50
Fødselsvægt: 533g

Kettners Baldur "Baldur"

Orange halsbånd

Født kl. 12.30
Fødselsvægt: 584g

Afstamning for Kettners B-kuld

Far: Librrani's Looking For Trouble (Zippo)
Librrani's Looking For Trouble - Zippo

HD: B – AD: 0 – Penn-Hip: 0,31 / 0,32 – Hjerte: Fri

Mor: Kettners Astrid

HD: B – AD: 0 – OCD: Fri – Hjerte: Fri

Farfar: Bastion's Music In The Glen (Liam)
Bastion's Music In The Glen - Liam

CACH – USCH
HD: A – AD: 0

Oldefar: Bastion's Ruff Rider O'Water

USCH
HD: A

Oldemor: Waters She's Bastion Babe

USCH
HD: A

Farmor: Librrani's Jasmine Touch Of Grace
Librrani's Jasmine Touch Of Grace - Frida

DKCH – SECH
HD: A / AD: 1

Oldefar: Nietzshe Des Orchis D'Orabel

FRCH – INTCH
HD: A – AD: 1

Oldemor: Librrani's Face OF Grace

DKCH – SECH – NOCH – FICH – NORDCH – INTCH
HD: A – AD: 0

Morfar: Game Keeper's For What Its Worth (Balisto)
Gamekeepers For What Its Worth - Balisto

NOCH – DKCH – UCH
HD: C – AD: 0

Oldefar: Zevs Ot Antalis

INTCH – SECH – NOCH – DKCH – NORDCH – MDCH – BYCH – UACH – LVCH – RUCH – MECH
HD: B

Oldemor: Game Keeper's Tell Me A Fable

KBHV’11
HD: A – AD: 0

Mormor: Bullgrins Deep Thought (Pawla)
Bullgrin's Deep Thought - Pawla

HD: B – AD: 0 – OCD: Fri – Penn-Hip: 0,39 / 0,40 – Hjerte: Fri

Oldefar: The Nightshifts Looking Good

NLCH – CW’13 – NJK’12
HD: A/A – AD: 0 – Penn-Hip: 0,31

Oldemor: Bullgrins PS I Love You

HD: B / C – AD: 0 – Hjerte: Fri