Bullmastiff:

Labrador:

Kettners Bullmastiff & Skovly Gundogs

Kennel

Kettners Bullmastiff
& Skovly Gundogs F1 Labrador

Opdrætter siden 2003 med stor fokus på racetypiske hunde med sundhed og temperament i top.

Velkommen til Kennel Kettners Bullmastiff

Dette er vores gamle hjemmeside, der er derfor både bullmastiff og labrador her. Vi er i fuld gang med et nyt design til vores labrador, senere vil vores bullmastiff side også fået design løft. 

Vi er en lille kennel beliggende på Vestsjælland. Her bor vi midt i den skønneste natur, med egen eng og skov, hvilket giver nogle fantastiske gåture, og de perfekte omgivelser for træning og jagt med vores labradors.

Siden 2003 har vi opdrættet hvalpe med stor fokus på sundhed og lang levealder. De første mange år havde vi opdræt med amerikansk bulldog, hvor vi er stolte over så mange af vores hvalpe har været glade og friske familiehunde, helt op til 12 – 14 års alderen. 

Efter hundeloven trådte til i 2010 gik vi i tænkeboks, og i 2015 fik vi vores første bullmastiff hjem fra Finland. Siden da er hundeholdet i 2020 blevet udvidet til også at tælle labrador af Formel 1 typen. 

Karina arbejderpå nedsat tid, så det ikke meget vores hunde er alene hjemme. Dette betyder at der altid er god tid til prægning og socialisering af hvalpene, hvilket vi også vægter højt. 

Bullmastiff

Efter hundeloven kom, og vores amerikanske bulldogs blev ulovlige, gik vi i tænkebogen efter en ny hunderace, som kunne leve op til vores krav og ønsker. Vi havde flere i kiggeren, men efter at have deltaget ved en forårs gåtur i Dansk Bullmastiff Klub, var vi ikke et sekund i tvivl, vi skulle have bullmastiff.

Bullmastiffen er en stor skødehund, men lige så dovne de er inde, lige så meget fart har de på ude.

Bullmastiffen er mest Karinas passion, hun går på udstillinger med dem, og det er også hende der står for avlsarbejdet.

Trods deres stædighed og selektive hørelse lærer de faktisk ret hurtigt, og så er de så tilpas madglade, så hører de godbidsfløjtet, så kommer de i fuld fart. 

Da vi desværre ikke har nogen avlsdygtige tæver, venter vi ingen bullmastiff hvalpe her de næste min. 2-3 år. 

Sundhed

Vi sundhedstester vores hunde for HD, AD, OCD, samt vi øjenlyser. Derudover får vores bullmastiffer lavet den store hjertescanning - vores labrador får lavet en række DNA-tests. Det første vi kigger på i planlægningen af en parring er sundhedsdata, ikke kun hos forældredyrene, men også længere tilbage, og lever de ikke op til vores krav, så kigger vi videre.

Temperament

For os er et godt temperament alfa omega. Vi bor med vores hunde som en del af familien, og det er vigtigt for os at vores hunde, og de hvalpe vi sender ud i verden, har et godt, sundt og kærligt temperament, og for labradorens vedkommende, også den rette arbejdslyst.

Racetypisk

Vi er desværre ikke så dygtige når det kommer til at udstille vores hunde, men det betyder ikke at vi ikke er kritiske på dette område, når det gælder udvælgelsen af avlshunde. Vi drømmer også om at skabe den hund, der står øverst på podiet på udstillingerne.

F1 Labrador

Vores labrador er af jagtlinjer, med flotte præmieringer og gode sundhedsresultater.  

Martin på jagt med hundene. Vi har egen jagt hjemme, med vandhul, eng og skov grænsende op til et stort fredet naturområde, så her er et rigt dyreliv. 
Derudover bliver han inviteret ud som hundefører på nogle af de store jagter, takket være hundenes gode arbejde. 

Det er fantastisk at opleve hvor nem en labrador er at træne, og hvor mange ting de gør helt naturligt, især når man er vant til de stædige bullmastiffer.

Vi forventer fremover at have 1 – 2 labrador kuld om året, primært i den gule / fox red farve.  

Hvalpeplaner
Vi forventer Fox Red F1 Labrador hvalpe sommer 2024

Kontakt Kettners v/ Karina & Martin

logo_hunden_beige

Vi står altid gerne til rådighed for for en god hundesnak, både pr. mail og telefon, og har man lyst til at møde vores hunde eller bare opleve racen live, så skal man være meget velkommen til at komme på besøg.